Jak si v ringu najít brigádu?

Boxerské rukavice ani chránič na zuby nepotřebuješ. Ring je přehledné místo, kde si Tymbeři hledají brigády. A my ti teď ukážeme, jak na to. Je to jednoduché, v ringu se lehce zorientuješ. Jdeme na to!

15. 06. 2024

Ring Tymbe – nabídky brigád z celé ČR

Ring je pro každého Tymbera základ. Tady totiž najdeš veškeré brigády, které jsou aktuálně k dispozici. A to v rámci celé České republiky.

A proč zrovna ring? Protože i když nabízíme v průměru víc než 350 brigád každý den, o mnohé je velký zájem. Ty boxerky sice nepotřebuješ. Ale někdy to chce trochu zabojovat o ty nejlepší směny (třeba o ty s vyšší hodinovkou nebo kredity)…

Jak se orientovat v ringu

Ring

Filtrování brigád podle parametrů

Jakmile vstoupíš do ringu, sesypou se na tebe desítky brigád. Ale neboj, hned si najdeš tu podle svého gusta. Brigády si můžeš filtrovat podle:

  • měst nebo okresů
  • firem
  • data
  • pozice

Rychle si tak vyhledáš kartičky těch brigád, které ti nejvíc vyhovují.

Filtrování v ringu

Tady si přečteš o tom, jaké doklady potřebuješ mít nahrané v profilu, abys mohl na brigádu vyrazit.

Zelené vs. šedé směny

Tak. Už jsi na výpisu brigád, které máš vyfiltrované. Teď si možná říkáš, proč jsou některé kartičky brigád zelené a jiné šedé? Ty zelené jsou pro tebe otevřené. Splňuješ veškeré podmínky a na směnu se můžeš hned přihlásit. 👏

Zelená směna v ringu

Ty šedé jsou ti prozatím zapovězené. Jde například o směny, na které potřebuješ výpis z rejstříku trestů, ale na svém profilu ho nemáš nahraný.

V tomhle případě vidíš u brigády ikonku výstražného trojúhelníku. A když na ni klikneš, zjistíš, jaké dokumenty si na profil nahrát pro otevření směny.

Vysvětlení významu ikonek na kartě brigády

Šedá směna a ikonky

Ikona „výstražný trojúhelník“

O téhle ikonce jsme psali výše. Říká ti, že se na danou směnu nemůžeš z nějakého důvodu přihlásit. Nejspíš ti chybí v profilu důležitý dokument nebo třeba nemáš nahraný OP či kartičku pojištěnce, které potřebuješ na všechny brigády. Když na ikonku klikneš, zjistíš, co je třeba.

Ikona „příplatky“

Tahle ikonka ti ukáže, jestli máš za danou směnu nějaké příplatky a v jaké výši. Pokud jdeš třeba na noční šichtu, když valíš pracovat během víkendu nebo státních svátků. Pod ikonkou zjistíš za co a jak vysoký příplatek dostaneš.

Pokud na kartě brigády ikonku nevidíš, nejsou u ní žádné příplatky.

Ikona „kredity“

Na kartě brigády u hodinové sazby vidíš také položku Kr/h. Jsou to kredity za hodinu, které můžeš směnit za koruny po skončení směny. 1 kredit je 1 Kč. Tady zjistíš, jak fungují kredity.

Kredity

Co zvážit, než se přihlásíš na směnu

Je dobré nejít do každé směny úplně bezhlavě. Doporučujeme si nejdřív prostudovat náplň práce. Aby tě třeba něco nepřekvapilo. Pokud nejsi zrovna ve formě, asi nebude úplně oukej jít na osmičku vykládat kamion plný těžkých zásilek.

Je na každém Tymberovi, aby zvážil svoje možnosti a schopnosti. A pokud by ses na směnu třeba ze zdravotních důvodů necítil, mrkni do našeho článku o rušení směn, jak to správně udělat.

No a kdyby něco, tak jsme tady pro tebe na LIVE CHATU každý den od 8.00 do 18.00!

Mohlo by tě zajímat

5 tipů, jak být spolehlivým brigádníkem a top Tymberem!

14. 01. 2024

Přinášíme ti pár praktických tipů, jak být spolehlivým Tymberem a mít díky tomu nejen pohodovější atmošku na směnách, ale taky jistou práci do budoucna. Protože zodpovědného pracanta si přece každý rád zavolá znovu. 💪

5 tipů, jak být spolehlivým brigádníkem a top Tymberem!

Co dělat, když potřebuješ zrušit směnu

28. 04. 2024

Stalo se to každému, stává se to a bude stávat. Někdy je směnu nutné zrušit, ať už to má jakýkoliv důvod. Rušení směn u Tymbe probíhá dvěma způsoby a má svoje pravidla. Jak na to?

Co dělat, když potřebuješ zrušit směnu

Jak fungují kredity? Kačky navíc pro každého Tymbera…

07. 01. 2024

Jenom s Tymbe si můžeš zvýšit hodinovku s využitím kreditů, které získáš za rychlé vyplnění dotazníku po směně. Jak to funguje?

Jak fungují kredity? Kačky navíc pro každého Tymbera…
Všechny články