Jak fungují kredity? Kačky navíc pro každého Tymbera…

Jenom s Tymbe si můžeš zvýšit hodinovku s využitím kreditů, které získáš za rychlé vyplnění dotazníku po směně. Jak to funguje?

07. 01. 2024

Tymbe kredity – parádní bonus ke každé výplatě

S Tymbe si vyděláš víc. Když v ringu mrkneš na brigády, u hodinovky najdeš taky položku kredity za hodinu. Tady ukázka:

Tymbe kredity

V tomhle případě k hodinovce 150 Kč získáš 13 kreditů za každou hodinu. Bacha, nejsou to jenom nějaké virtuální kredity. Ale skutečné peníze. 1 kredit se totiž rovná 1 Kč.

Možná se ptáš, proč to uvádíme jako kredity… Protože kredity se promění v peníze až potom, co nám po brigádě vyplníš dotazník se zpětnou vazbou. Pomůžeš tak nejen sobě, ale i ostatním Tymberům a vedoucím. Jednoduše: vyplníš dotazník, máš kredity. Dotazník nevyplníš, nemáš kredity. Tvoje volba. Celkový stav kreditů nachystaných k vyplacení najdeš vždycky ve svém Tymbe profilu v sekci výplata. Jak s nimi naložíš už je pak jen a tobě.

Dotazník a Tymbe kredity

Není to žádná věda. Ptáme se na otázky typu:

  • Byl vedoucí v pohodě?
  • Ohodnoť brigádu na škále od 1 do 10.
  • Jaká byla reálná náplň práce…

Samé jednoduché věci, které ti zaberou jenom pár minut. Zajímá nás to hlavně proto, že se snažíme pro tebe mít brigády s co nejlepšíma podmínkama. Pokud je někde nějaký problém, aktivně ho řešíme. Všechno, co tam napíšeš, je anonymní. Takže se nemusíš bát, že si tě za tvé odpovědi někde někdo vyhmátne.

Proč jsou za každou směnu jiné kredity?

Vítej v ringu. Ring je burza směn, kde si vybíráš směny nejenom podle hodinovky, ale taky podle výše kreditu. Takže když máš možnost, můžeš sáhnout po směně, kde je kreditů hromada. A dohromady vyděláš víc. Výše kreditů se mění. Kdo dřív přijde, ten dřív bere… Proto se vyplatí sledovat ring.

Ale bacha! Risk je sice zisk, ale pokud zrovna nejsou 3 ráno, nejsi asi jediný, kdo ring sleduje a čeká na směnu s vysokým počtem kreditů. Může se ti proto klidně stát, že ti takovou super směnu někdo vyfoukne před nosem. Je teda jen na tobě, jestli ti za nějakou kačku navíc stojí riskovat to, že na tebe možná žádná směna nezbude.

Co je dobré ještě vědět o kreditech?

Kredity jsou tvá odměna za to, že nám řekneš, jak se ti na brigádě líbilo. K tomu navíc:

  • Kredity uvádíme v čistém (ne jako výplata, která je v hrubém)
  • Kredity chodí na účet samostatně, ne přímo s výplatou
  • Výše kreditů se dynamicky mění, hodinovka je statická
  • U pozvánek je výše kreditu nižší a neměnná

Ještě něco ti vrtá hlavou? Vyřeš to s námi jednoduše na LIVE CHATU 😉

Registruj se a vyber si brigádu, která ti sedí nejvíc

icon

Výplata na 3 kliky

icon

Brigády po celé ČR

icon

Všechno vyřídíš online

Vybrat brigádu

Mohlo by tě zajímat

5 tipů, jak být spolehlivým brigádníkem a top Tymberem!

14. 01. 2024

Přinášíme ti pár praktických tipů, jak být spolehlivým Tymberem a mít díky tomu nejen pohodovější atmošku na směnách, ale taky jistou práci do budoucna. Protože zodpovědného pracanta si přece každý rád zavolá znovu. 💪

5 tipů, jak být spolehlivým brigádníkem a top Tymberem!

Výplata v Tymbe je pohoda. Má ale svá pravidla

07. 04. 2023

Víš jak to na brigádách chodí… Přijdeš na směnu, odkroutíš si to svoje, přijdeš domů a za pár dnů máš peníze na účtě… Že neznáš? To asi nechodíš na brigády přes Tymbe! U nás to totiž přesně takhle funguje. V článku zjistíš víc.

Výplata v Tymbe je pohoda. Má ale svá pravidla

Výplatní páska a co znamenají údaje na ní?

21. 03. 2024

Hádáme, že už jsi jedním z našich Tymberů. Právě ti přišla první výplatnice a ty nevíš, co s tím nebo jak se do ní vlastně dostat, protože je chráněná heslem jako z Mission Impossible… Hele, není to tak složité. Pojď to s náma omrknout.

Výplatní páska a co znamenají údaje na ní?
Všechny články