5 tipů, jak být spolehlivým brigádníkem a top Tymberem!

Přinášíme ti pár praktických tipů, jak být spolehlivým Tymberem a mít díky tomu nejen pohodovější atmošku na směnách, ale taky jistou práci do budoucna. Protože zodpovědného pracanta si přece každý rád zavolá znovu. 💪

14. 01. 2024

1. Nepodceň přípravu

Ještě než se vypravíš na směnu, věnuj pár minut pročtení pokynů. Na kartě svojí přihlášené brigády vždycky najdeš informace o tom, jak se máš obléct a jestli si máš vzít něco s sebou. Tyhle informace jsou tam pro tebe z několika důvodů.

V některých obchodech je potřeba dodržet jejich dress code. Ve skladech je zase nutné dodržet bezpečnostní předpisy. Takže pokud máš v pokynech napsáno, abys měl boty s pevnou špičkou a dorazíš v žabkách, pošle tě vedoucí směny domů. Zbytečně bys tak plýtval svůj čas a vystresoval vedoucího, který má najednou na směně o člověka míň.

Druhým důvodem je tvoje zdraví a pohodlí. Pokud je v pokynech napsáno, ať se teple oblečeš, je to většinou proto, že sklad není vytopený. Můžeš pak být frajer a na teplé oblečení se vykašlat. Stojí to ale za to, abys potom týden doma ležel s rýmou?

2. Radši o 15 minut dřív než o 5 později

Na směnu se snaž vždycky dorazit o pár minut dřív. V pokynech najdeš mimo jiné taky adresu a kontakt na vedoucího směny. U adresy se dočteš nejbližší zastávku MHD a info o tom, jestli a kde můžeš zaparkovat. Když si tohle všechno přečteš, ušetříš si zbytečné hledání a vyvaruješ se možnému zpoždění, protože to netrefíš nebo nebudeš moct najít parking.

Nechávej si radši malou rezervu, protože kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Žádný vedoucí z tebe nebude nadšený, když doběhneš se zpožděním a zbytečně bys měl černý puntík hned ze startu.

3. Slušné chování, základ úspěchu

Pamatuj, že ať jdeš makat kamkoliv, reprezentuješ tam jak sebe, tak celé Tymbe. Vždycky se ti bude líp pracovat, když budeš s vedoucím směny za dobře. Proto se chovej slušně jak k němu, tak k ostatním na směně i k zákazníkům.

První dojem dělá divy, proto si dej bacha, abys měl vždycky čisté oblečení a byl upravený podle toho, jaká práce tě čeká. Posilňovat se před šichtou alkoholem je úplně mimo mísu, ale to snad ani říkat nemusíme. Za práci pod vlivem bys byl rovnou poslaný domů a žádné další brigády by tě s náma nečekaly. A to určitě nechceš.

4. Plánuj s rozumem a nezapomeň na omluvenku

Vyvaruj se častému rušení směn. Plánuj si je podle reálných časových možností a nepřestřel to. Pokud vidíš v ringu 7 směn na dalších 7 dní a ještě nevíš, na kterou z nich se ti bude chtít, možná tě láká si je přihlásit všechny. Říkáš si “Pak jich prostě 5 zruším a nechám si jen ty, co mi nejlíp sednou do plánů”. Tak to radši nedělej. I když bys všechny směny zrušil včas (víc jak 24 hodin před začátkem), vedoucí to pořád vidí. A pokud jim takhle budeš směny rušit často, dost možná už tě u nich chtít nebudou. Nebudou si jistí, kdy dorazíš a kdy ne. Radši dají přednost někomu, kdo je zodpovědný a na každou naplánovanou směnu přijde.

Každému se samozřejmě může stát, že onemocní nebo mu do toho vleze nějaká nečekaná událost. V takovém případě směnu zruš co nejdřív a nezapomeň na omluvenku.

5. Spolehliví Tymbeři jdou na dračku

Když se opakovaně osvědčíš jako zodpovědný brigádník na kterého je spoleh, vedoucí si tě na 100 % všimne. V takovém případě máš větší šanci, že příště pošle pozvánku na směnu přímo tobě. Nebudeš muset čekat, co na tebe zbude v ringu. Pokud jsi komunikativní, třeba si s vedoucím i přímo domluvíš, na které směny chceš, aby tě pozval. A už máš jistotu pravidelné brigády.

Registruj se a vyber si brigádu, která ti sedí nejvíc

icon

Brigády po celé ČR

icon

Výplata na 3 kliky

icon

Všechno vyřídíš online

Stát se Tymberem

Mohlo by tě zajímat

BLOKády a BANány. Kdo se nefláká, bát se jich nemusí

01. 04. 2024

Ty chceš mít super brigádku. Firmy zase pracanty, který na směnu přijdou včas a neflákaj se. A my v Tymbe chceme všechno dohromady. Proto by měl každej Tymber vědět, co znamenaj BLOKády a BANány. Že to zní trochu strašidelně? Žádnej stres. Společně to projdem. Zjistíš, co to vlastně znamená a proč se to vůbec děje.

BLOKády a BANány. Kdo se nefláká, bát se jich nemusí

Letní brigáda v zahraničí: Super příležitost, která čeká právě na tebe!

01. 05. 2024

Léto klepe na dveře. Taky už se vidíš s drinkem někde na pláži? Jenže takový drinčík něco stojí a letenka do tepla jakbysmet. Prázdniny jsou až moc krátké na to, aby člověk stihl něco pocestovat, něco si užít, zároveň si na to vydělal a ještě našetřil něco málo do startu dalšího školního roku. Pokud jsi ale aspoň trochu dobrodruh a anglina ti není úplně cizí, tak můžeš mít všechno v jednom! Nějaká brigáda v zahraničí může být přesně to, co dá tvým prázdninám od každého trochu.

Letní brigáda v zahraničí: Super příležitost, která čeká právě na tebe!

Výplata v Tymbe je pohoda. Má ale svá pravidla

07. 04. 2023

Víš jak to na brigádách chodí… Přijdeš na směnu, odkroutíš si to svoje, přijdeš domů a za pár dnů máš peníze na účtě… Že neznáš? To asi nechodíš na brigády přes Tymbe! U nás to totiž přesně takhle funguje. V článku zjistíš víc.

Výplata v Tymbe je pohoda. Má ale svá pravidla
Všechny články