Co je Tymbe? Nejlepší brigády, které získáš jednoduše přes appku

Pro získání brigády nemusíš nikam chodit, všechno papírování vyřídíš online a výplatu máš na 3 kliky. Navíc si vybíráš z hromady parádních brigád po celé ČR, na kterých si vyděláš víc. K tomu pomáháme dnes a denně na LIVE CHATU od 8.00 do 18.00. Tymbe je zkrátka největší brigádnická appka. A ještě mnohem víc. Přečti si celý článek…

07. 04. 2024

Jediná on-line platforma, se kterou je brigádničení na pohodu

Nejspíš už máš za sebou zkušenosti s běžnými agenturami práce. Abys získal nějakou tu práci, obvykle musíš zajít na pobočku, vystát si frontu a vyřídit papírování. Když máš štěstí, najdou ti nějakou slušnou směnu. Jakmile máš padla, čeká tě další administrativní kolečko. Jo, zase do agentury s papírama. A takhle pořád znova a znova. Celkem otrava, co? Zvlášť, když toho máš po směně plné kecky.

Co to takhle mít úplně jinak? Jednoduchá rada. Staň se Tymberem. Směny si vybíráš lehce přes appku u různých spolehlivých firem, jako jsou třeba Zásilkovna, Pilulka, Stavebniny DEK, Kaufland, Datart a další.

Všechny papíry vyřešíš online a nemusíš vůbec nikam chodit. Navíc máš v appce veškeré informace včetně kontaktu na vedoucího, co vzít s sebou na šichtu atp. Pohoda.

Jak to celé přesně funguje?

Tymbeři si dopřávají bezkonkurenční výhody

Tymbeři to mají s brigádami hodně snadné. Nejdřív se zaregistruješ na webu. V ringu (naše označení pro tržiště se směnami) máš možnost vybrat si brigádu, jaká se ti líbí. V appce k tomu máš filtr, díky kterému si můžeš zobrazit směny třeba podle města, hodinovky, pracovní náplně, pracovní doby nebo konkrétní firmy. Jenom ty jsi šéfem svých brigád – firmy ti neurčují, kolik toho musíš odpracovat. Záleží jen na tobě, jestli půjdeš jednou týdně, pětkrát týdně anebo vůbec.

Všechny potřebné dokumenty ti připravíme a podepíšeš je online. Jednoduše prstem na telefonu, touchpadu nebo myší na PC. Ano, pořád všechno řešíš v appce… I podepsání DPČ nebo DPP.

Taky veškeré info o brigádě najdeš v appce v sekci Moje brigády. Tady máš své přihlášené směny – u každé směny po rozkliknutí vidíš důležité pokyny jako co s sebou, co na sebe nebo kontakt na vedoucího. A když není zbytí, zamluvenou brigádu můžeš zrušit 24 hodin před nástupem. Je to fakt tak jednoduché, jak to zní.

Mrkni, jak zrušit směnu včas a bez pokuty.

Výplata po směně po potvrzení docházky na 3 kliky

Víš, jaké to je, když máš hluboko do kapsy. A na výplatu musíš čekat až do 15. dalšího měsíce. Někdy i déle. Tohle je prostě hrozná otrava, když peníze byly potřeba už včera.

Tady mají zase Tymbeři neskutečnou výhodu. Jakmile ti vedoucí potvrdí docházku po směně, odešleš požadavek k vyplacení odměny. Dozvíš se, kdy můžeš očekávat výplatu. V průměru vyplácíme celoročně do 5 - 10 pracovních dnů. Ale necháváme si rezervu 20 pro pomalejší dny, ať se na sebe nemusíme mračit. Víc o tom, jak v Tymbe fungují výplaty, najdeš tady.

Kredity za každou hodinu práce, které proměníš za peníze

Každý Tymber si může vydělat víc. Za každou hodinu práce totiž můžeš získat kredity, které po vyplnění dotazníku proměníme v kačky. 1 kredit rovná se 1 Kč. Takže když máš třeba v ringu brigádku za 160 Kč na hodinu, tak u toho ještě vidíš počet kreditů za hodinu. No a když máš ke směně za 160 Kč/h. ještě dalších 15 Kr/hod, najednou ti to stoupne na krásnou hodinovku 175 Kč.

Znamená to, že pokud po směně vyplníš náš stručný dotazník (zpětná vazba na brigádu anebo třeba vedoucí), kredity ti proměníme v koruny. Každá koruna navíc se hodí. A v ringu tak volíš směny nejen podle hodinovky, ale taky podle kreditů, které se různě mění. Zkrátka se vyplatí ring sledovat.

Tymbe kredity

Přečti si víc o Tymbe kreditech.

Chceš vědět víc? Mrkni na další články na blogu. Nebo se nám ozvi na LIVE CHATU. 😉

Být Tymberem se ti vyplatí.

Registruj se a staň se Tymberem

icon

Výplata po směně na 3 kliky

icon

Brigády po celé ČR

icon

Vše vyřídíš online

Stát se Tymberem

Mohlo by tě zajímat

BLOKády a BANány. Kdo se nefláká, bát se jich nemusí

01. 04. 2024

Ty chceš mít super brigádku. Firmy zase pracanty, který na směnu přijdou včas a neflákaj se. A my v Tymbe chceme všechno dohromady. Proto by měl každej Tymber vědět, co znamenaj BLOKády a BANány. Že to zní trochu strašidelně? Žádnej stres. Společně to projdem. Zjistíš, co to vlastně znamená a proč se to vůbec děje.

BLOKády a BANány. Kdo se nefláká, bát se jich nemusí

Pauzička! Co se hodí vědět o přestávkách mezi směnami

07. 04. 2024

Přestávky mezi směnami jsou povinné a dané zákoníkem práce. Šéf ti nemůže jenom tak diktovat, co se mu zlíbí. Ale ty na druhou stranu musíš dodržovat určitá pravidla. Jak je to s pauzami mezi směnami a na co si dát pozor?

Pauzička! Co se hodí vědět o přestávkách mezi směnami

5 tipů, jak být spolehlivým brigádníkem a top Tymberem!

14. 01. 2024

Přinášíme ti pár praktických tipů, jak být spolehlivým Tymberem a mít díky tomu nejen pohodovější atmošku na směnách, ale taky jistou práci do budoucna. Protože zodpovědného pracanta si přece každý rád zavolá znovu. 💪

5 tipů, jak být spolehlivým brigádníkem a top Tymberem!
Všechny články