Výplata v Tymbe je pohoda. Má ale svá pravidla

Víš jak to na brigádách chodí… Přijdeš na směnu, odkroutíš si to svoje, přijdeš domů a za pár dnů máš peníze na účtě… Že neznáš? To asi nechodíš na brigády přes Tymbe! U nás to totiž přesně takhle funguje. V článku zjistíš víc.

07. 04. 2023

Ty si určuješ, kdy si pošleš výplatu

Jasně, jako všechno, co je super, to má taky svoje pravidla. Ale nemusíš se bát, i tak je to hračka. Peníze budeš mít v naší appce nachystané k vyplacení hned potom, co odpracuješ směnu a vedoucí ti potvrdí docházku.

Jak dlouho trvá potvrzení docházky?

Všechny odpracované směny najdeš v záložce “Odpracováno”. Vedoucí směn většinou potvrzují docházky ještě ten den po směně, případně druhý den, pokud toho mají hodně nebo je třeba víkend (pokud jsi makal v pátek na odpolední, někdy ti ji potvrdí až v pondělí ráno - i vedoucí jsou jen lidi a někdy si vezmou volno). Pokud někdo na potvrzení docházky náhodou zapomene, tak se nic neboj. My to u nás kontrolujeme a opozdilce urgujeme. Kdyby by ti ale někdy přišlo, že to uteklo vedoucímu i nám, písni nám na LIVE CHAT, v rychlosti to vyřešíme.

Kdy si můžu výplatu nechat poslat?

Jakmile máš směnu potvrzenou určuješ si už podle svého, kdy si chceš peníze nechat poslat. Jestli po každé směně zvlášť nebo chceš radši balík najednou a necháš si je posílat třeba jednou za měsíc. Z tvého Tymbe účtu ti výplaty nikam nezmizí i kdyby tam pár týdnů čekaly, takže jestli chceš šetřit a nechat si poslat až větší částku, není to problém. Je to prostě jenom na tobě.

Co všechno je v záložce “Výplata”?

Záložka “Výplata” vypadá nějak takto.

Náhled sekce výplata

  • V sekci “Peníze” vidíš, kolik celkem peněz máš nachystáno k vyplacení a taky o kolik už sis požádal a čekáš, až se ti připíší na účet
  • Kredity jsou sice zvlášť, ale vyplatit si je můžeš nechat úplně stejně, jako peníze (a jak fungují Tymbe kredity se dočteš tady).
  • V detailu výplat můžeš filtrovat a najít si detail i starších výplat - ne jen těch, na které právě čekáš
  • Výplatní termíny tě informují o aktuálním stavu, jak rychle požadavky zpracováváme a kdy můžeš svou odměnu čekat na účtu

Jak si peníze nechat vyplatit?

Proces odeslání výplaty.jpg

Kliknutím na “Vyplatit” to začíná. V tu chvíli se tvůj požadavek automaticky řadí do fronty požadavků k vyplacení a čeká, až ho zpracujeme. Ty se pak můžeš průběžně dívat, jestli tvoje odměna ještě čeká na odeslání nebo už máš všude nuly a to znamená, že už jsou peníze u tebe (nebo na cestě, ale o tom se dočteš trochu níž). A jak rychle to celé probíhá?

Jak rychle vyplácíme?

Když klikneš na “Vyplatit”, naše appka ti nejen vyhoví, ale taky tě informuje o termínu, kdy ti ta zasloužená odměna dorazí na účet. Rychlost vyplácení je jako na horské dráze - někdy to přijde tak rychle, že ani nestihneš dojít z brigády domů. Občas to zabere pár dní. Ale neboj, měsíc nikdy čekat nebudeš. Zálohy vyplácíme průběžně v řádu dní. Splatnost odměny pak vždy najdeš v appce, takže termín výplaty víš vždycky dopředu.

Výplatní termíny

Tak relaxuj a my se postaráme, ať máš svoje zasloužené peníze co nejdříve!

Kdo schramstnul moji výplatu?

Jakmile vidíš u “Čeká na zpracování platby” nulu, je už výplata na cestě k tobě. Banky garantují, že všechny převody peněz provedené před 13. hodinou zpracují ještě ten den. Takže pokud nulu na svém Tymbe profilu uvidíš před 1 odpolední, peníze se ti připíšou během pár hodin.

PS: Kdyby tě zajímalo, jakou banku máme, tak je to ČSOB.

2) pokud následuje po 1), tak na cestě na účet_na účtu .png

Podobně to může být i s výplatou na základě různých požadavků. Když uděláš jeden požadavek dneska při snídani a další za pár hodin během cesty do města, výplata ti může přijít v jinou dobu a jiný den. Po tom prvním požadavku ti peníze přistanou na účtě třeba druhý den ráno. A po druhém třeba až další den večer. Prostě je dobré vzít v potaz taky procesy v Tymbe a v jednotlivých bankách. Ale furt to je pekelně rychlé.

Praktická ukázka: V pátek kolem 15. hodiny se na kartičce „Peníze“ u Čeká na zpracování platby objeví hodnota 0 Kč. Na účtu příchozí platbu nevidíš. Měl bys panikařit? Nemusíš. Platbu jsme sice odeslali, ale banky už mají v pátek malou sobotu, takže požadavek zpracují až v pondělí.

Proč se ztrácí a objevují drobáky?

Ptáš se, jestli ti přijde všechno do koruny? No jasně. Pokud pracuješ na DPČ, může se stát, že dojde k minimálním rozdílům v řádech pár kaček. Děje se to proto, že jde o tzv. zálohu na mzdu. Peníze se taky ztrácejí v případě, když jde o alokace. Ale o tom se dozvíš víc tady. Žádný strach. Jakýkoliv rozdíl se dopočítá 20. den následujícího měsíce po uzavírce a všechny peníze dostaneš.

Co ještě v záložce “Výplata” najdeš

Tak, teď už víš, jak dlouho trvá potvrzení docházky, jak si potom nechat peníze vyplatit a kdy je můžeš čekat na účtu. Pokud by tě ale zajímalo ještě něco víc, i to tu najdeš. Když si v sekci “Peníze” klikneš na “Detail”, uvidíš rozpis, kolik peněz odchází státu, kolik si můžeš nechat vyplatit, kolik ti máme poslat a kolik jsme ti už poslali. Vypadá to nějak takto:

Rozkliknutý Detail výplat.png

Pokud pak rozklikneš vlevo nahoře ještě “Seznam směn”, ukáže se ti přehled, za jaké směny, kolik hodin a jakou hodinovku tu výplatu máš. Vypadat to bude nějak takhle:

Rozkliknutý Detail u směn k vyplacení + Seznam směn

A teď už víš úplně všechno! A kdyby ti přece jen něco nebylo jasné, tak jsme tu pro tebe na našem LIVE CHATU!

Registruj se a vyber si brigádu, která ti sedí nejvíc

icon

Výplata na 3 kliky

icon

Brigády po celé ČR

icon

Vše vyřídíš online

Stát se Tymberem

Mohlo by tě zajímat

BLOKády a BANány. Kdo se nefláká, bát se jich nemusí

01. 04. 2024

Ty chceš mít super brigádku. Firmy zase pracanty, který na směnu přijdou včas a neflákaj se. A my v Tymbe chceme všechno dohromady. Proto by měl každej Tymber vědět, co znamenaj BLOKády a BANány. Že to zní trochu strašidelně? Žádnej stres. Společně to projdem. Zjistíš, co to vlastně znamená a proč se to vůbec děje.

BLOKády a BANány. Kdo se nefláká, bát se jich nemusí

Jak na prohlášení poplatníka alias růžovko

14. 03. 2024

Co je to vlastně to prohlášení poplatníka? Kdy ho podepsat a jaké z toho pro tebe plynou výhody? Všechno důležité o růžovku se dozvíš v tomhle článku.

Jak na prohlášení poplatníka alias růžovko

Výplatní páska a co znamenají údaje na ní?

21. 03. 2024

Hádáme, že už jsi jedním z našich Tymberů. Právě ti přišla první výplatnice a ty nevíš, co s tím nebo jak se do ní vlastně dostat, protože je chráněná heslem jako z Mission Impossible… Hele, není to tak složité. Pojď to s náma omrknout.

Výplatní páska a co znamenají údaje na ní?
Všechny články