Brigáda na prázdniny. Jak vydělat a zároveň si užít léto?

Máš před sebou dilema. Chceš si během letních prázdnin vydělat nějaké zlaťáky. Ale zároveň si chceš taky užít a nemakat v kuse 2 měsíce. Jak tohle zařídit? Máme pro tebe tipy, jak si vybrat letní brigádu, aby ti zbylo dost času i na lážo plážo.

19. 06. 2024

Pracovat a užívat? Jde to vůbec dohromady?

Je to tady zase. Začínají letní prázdniny a ty chceš nebo potřebuješ nějakou brigádu jako dělanou pro studenty. Protože bez peněz na festival nelez (nebo kamkoliv jinam).

Jenže jak to udělat, že? Přeci jenom nechceš makat celé prázdniny „od nevidim do nevidim“. Protože většinou se musíš upsat třeba na celý měsíc. A to je pak půlka prázdnin v trapu.

Nevěs hlavu. Poradíme ti, jak si vybrat takovou letní brigádu, díky které ti zbude dost času i na studentský prázdninový život

Najdi si letní brigádu, kde nebudeš otrokem času

Možná si myslíš, že se to lehko řekne… Je fakt, že když chceš parádní studentskou brigádu, často se musíš upsat na delší dobu, aspoň na měsíc. A chodíš každý den a každý den… Nějaké akcičky s partou ti uniknou, na některé pak nemáš chuť ani energii.

Co si ale najít takovou letní brigádu, kde si vybíráš směny jen v takové dny, které ti vyhovují? Prostě takovou, kde si určuješ sám, kdy a kolik hodin budeš pracovat?

Tak přesně pro tyhle případy je tady Tymbe. Pracovní dobu letní brigády si naplánuješ tak, aby bylo dost času i na letní radovánky.

Náš tip na další čtení: Co je to Tymbe?

icon

Brigády po celé ČR, ve skladu i v obchodě, ráno i odpoledne, přes týden i o víkendu

icon

Všechno vyřídíš přehledně online v naší appce, žádný ztracený čas navíc chozením do kanceláře

icon

Výplata na 3 kliky po potvrzení docházky

Co je Tymbe?

Spoj příjemné s užitečným

Zkus si najít takovou brigádu na léto, která tě nebude štvát. Pokud tě baví sport, můžeš třeba dělat v Decathlonu. Když tě bere fashion, vyzkoušej třeba CCC nebo H&M. Jestliže chceš přes léto nabrat svaly, dej si směny v Zásilkovně… Těch možností je spousta. Tady najdeš všechny. Během takové letní brigády možná ani nebudeš mít pocit, že jsi v práci.

Letní brigáda pro studenty, kteří rádi cestují

Vydělat si a ještě poznat svět? Proč ne. Takové možnosti poskytují sezónní práce v zahraničí. Může jít o jakýkoliv typ letní brigády. Animátorka v hotelu u moře, turistický průvodce nebo třeba sběr jahod někde ve Skandinávii.

Tyhle brigády na léto spojuje to, že si užiješ cestování a poznáš nové kultury. Můžeš narazit na luxusní letní brigádu, kde ti navíc zaplatí stravu a ubytování. To si pak dopřáváš skvělou práci, díky které si vyděláš peníze třeba na další cestování v dané zemi.

Pokud tě tohle láká, pár našich tipů jak na to, najdeš v článku Letní brigáda v zahraničí.

Využij své spešl dovednosti a zkušenosti

Máš nějaké super schopnosti? Umíš například skvěle cizí jazyk? Nebo jsi třída ve focení? Zkus nabídnout své dovednosti při hledání brigády na léto. Kdo ví. Můžeš se stát přes prázdniny lektorem svého oblíbeného sportu nebo profi fotografem na různých letních akcí. Vyděláš si peníze, budeš mít dostatek svobody a ještě se pobavíš.

Plánuj letní brigádu dopředu, ať máš vychytaný program

Klíčem k luxusním prázdninám je plánování. Udělej si takový rozvrh, ve kterém si vyhradíš čas na práci a čas na zábavu. Když to provedeš takhle fikaně, budeš mít čas na všechno.

Nejhorší je hledat brigádu na poslední chvíli. To se najednou všichni studenti můžou zbláznit a nejlepší prácičky jsou pryč.

Je ale možné si letní brigádu dopředu naplánovat? Vždyť firmy chtějí většinou, aby brigádník pracoval v kuse…

Jedině s Tymbe můžeš v létě vybírat brigády třeba ze dne na den. A plánovat si i směny dopředu. Přesně podle toho, jak potřebuješ ty. Každý den dostaneš novou nabídku brigád po celé ČR.

Není dáno, kolik máš nejméně odpracovat hodin. Existují jen horní limity. U DPP je to maximálně 300 hodin za rok, u DPČ 1 040 hodin za rok. A tady zjistíš, jaké jsou další rozdíly mezi DPP a DPČ.

Registruj se a vyber si prázdninovou brigádu, která ti sedí nejvíc

icon

Brigády po celé ČR

icon

Vše vyřídíš online

icon

Výplata na 3 kliky

Registrovat se

Mohlo by tě zajímat

Letní brigáda v zahraničí: Super příležitost, která čeká právě na tebe!

01. 05. 2024

Léto klepe na dveře. Taky už se vidíš s drinkem někde na pláži? Jenže takový drinčík něco stojí a letenka do tepla jakbysmet. Prázdniny jsou až moc krátké na to, aby člověk stihl něco pocestovat, něco si užít, zároveň si na to vydělal a ještě našetřil něco málo do startu dalšího školního roku. Pokud jsi ale aspoň trochu dobrodruh a anglina ti není úplně cizí, tak můžeš mít všechno v jednom! Nějaká brigáda v zahraničí může být přesně to, co dá tvým prázdninám od každého trochu.

Letní brigáda v zahraničí: Super příležitost, která čeká právě na tebe!

Výplata v Tymbe je pohoda. Má ale svá pravidla

07. 04. 2023

Víš jak to na brigádách chodí… Přijdeš na směnu, odkroutíš si to svoje, přijdeš domů a za pár dnů máš peníze na účtě… Že neznáš? To asi nechodíš na brigády přes Tymbe! U nás to totiž přesně takhle funguje. V článku zjistíš víc.

Výplata v Tymbe je pohoda. Má ale svá pravidla

Co je Tymbe? Nejlepší brigády, které získáš jednoduše přes appku

07. 04. 2024

Pro získání brigády nemusíš nikam chodit, všechno papírování vyřídíš online a výplatu máš na 3 kliky. Navíc si vybíráš z hromady parádních brigád po celé ČR, na kterých si vyděláš víc. K tomu pomáháme dnes a denně na LIVE CHATU od 8.00 do 18.00. Tymbe je zkrátka největší brigádnická appka. A ještě mnohem víc. Přečti si celý článek…

Co je Tymbe? Nejlepší brigády, které získáš jednoduše přes appku
Všechny články