Kde najdu všechny svoje důležité smlouvy a výplatní pásky

S Tymbe je brigádničení jednoduché. Všechny důležité dokumenty a výplatní pásky najdeš na jednom místě. A když je nemůžeš náhodou dohledat, my je najdeme za tebe. Zjisti víc v článku.

14. 02. 2024

Jedna appka pro všechny tvoje dokumenty

Všechny dohody a pracovní smlouvy najdeš v aplikaci po kliknutí na „Můj profil“ (kolečko s iniciály vlevo nahoře) v sekci "Dokumenty". Najdeš tam nejen své podepsané dohody, ale taky všechny další dokumenty, jako jsou BOZP, Písemné pokyny apod. Máš je tam k dispozici pěkně na jednom místě, seřazené chronologicky a rozdělené podle jednotlivých měsíců.

V appce najdeš vždy jen aktuálně platné dokumenty. Pokud hledáš něco archivnějšího, jsou dvě možnosti:

  1. Dohody ti po podepsání automaticky posíláme i na tvůj registrační mail. Takže je můžeš dohledat tam.
  2. Pokud sis je u sebe v e-mailu smazal a v appce je taky nevidíš, nevadí. Napiš nám na chat. Najdeme a pošleme, co bude potřeba.

Výplatní pásky najdeš v mailu

Kdybys potřeboval výplatní pásku (lístek) z DPP písni nám na chat.

Výplatní pásky z DPČ posílá účetní rovnou na e-mail, my se k nim vůbec nedostaneme. Předmět mailu je Výplatní lístek. S prvním výplatním lístkem ti přijde mail s předmětem Výplatní lístky – PIN. Díky tomuhle PINu se pak jako Tymber dostaneš do všech svých dalších výplatních lístků, které ti na mail přijdou.

Všechno. Kdyby něco, tak jsme na chatu 👇

Registruj se a vyber si brigádu, která ti sedí nejvíc

icon

Výplata na 3 kliky

icon

Brigády po celé ČR

icon

Všechno vyřídíš online

Registrovat se

Mohlo by tě zajímat

Jak v Tymbe fungují BANy a BLOKace?

01. 04. 2024

Ty chceš mít super brigádu. Firma zase pracanta, na kterého je spoleh. A my v Tymbe chceme všechno dohromady. Proto by měl každý Tymber vědět, co znamená BAN nebo BLOK a za co ho může dostat. V tomhle článku jsme ti to sepsali černé na bílém, ať v tom máš jasno a nic tě nepřekvapí.

Jak v Tymbe fungují BANy a BLOKace?

Jak fungují kredity? Kačky navíc pro každého Tymbera…

07. 01. 2024

Jenom s Tymbe si můžeš zvýšit hodinovku s využitím kreditů, které získáš za rychlé vyplnění dotazníku po směně. Jak to funguje?

Jak fungují kredity? Kačky navíc pro každého Tymbera…

Výplatní páska a co znamenají údaje na ní?

21. 03. 2024

Hádáme, že už jsi jedním z našich Tymberů. Právě ti přišla první výplatnice a ty nevíš, co s tím nebo jak se do ní vlastně dostat, protože je chráněná heslem jako z Mission Impossible… Hele, není to tak složité. Pojď to s náma omrknout.

Výplatní páska a co znamenají údaje na ní?
Všechny články