Jak se jako cizinec můžeš stát Tymberem?

Nejsi občanem ČR a lákají tě brigády? Pracovat v zahraničí se může zdát složité, ale s Tymbe to dáš levou zadní. Máme práci i pro tebe a o vše se postaráme. Zjisti krok za krokem, jak se stát Tymberem. A vybírat si a plánovat směny přesně podle toho, jak potřebuješ. Uvidíš, že to půjde jedna dvě.

24. 07. 2024

Co potřebuješ k registraci do Tymbe

Úplně první krok, který musíš udělat, je registrace. Jestli už máš hotovo, supr. Pokud ne, tak tady si jednoduše založíš svůj účet.

V Ringu už můžeš vidět všechny aktuálně volné brigády. Abys ale mohl na první z nich vyrazit, potřebujeme od tebe nějaké doklady. Abychom věděli, že ten, kdo s námi jde na brigádu, jsi fakt ty.

Hlavní je doklad totožnosti:

  • Pokud jsi z kterékoliv země EU, stačí ti vlastní OP (občanský průkaz) nebo ID.
  • Pokud ale pocházíš ze země mimo EU, budeme od tebe potřebovat vízum/povolení k pobytu.

Máš doklady u sebe? Pecka. Nahraješ je ve svém profilu v sekci „Šatna“. Doklady obvykle schvalujeme do 24 hodin. A pokud to hodně hoří, ozvi se na našem LIVE CHATU vpravo dole. Pokud chceš podrobnější návod, jak dokumenty nahrát, můžeš mrknout taky na článek Nahrávání dokladů do Tymbe.

Jo a pozor, cestovní pas nepřijímáme.

Jak to udělat se zdravotním pojištěním?

Spolu s dokladem totožnosti je pro získání brigády potřeba taky kartička pojištěnce. Jako cizinec pravděpodobně nemáš českou kartičku pojištěnce. No problem. Máš jakoukoliv jinou než českou kartičku? Nahraj nám ji do dokladů, opět do profilu v sekci „Šatna“. A my se na ni podíváme.

Pokud ještě nemáš přidělené číslo pojištěnce tady v ČR a překročíš rozhodný příjem (4 000 Kč včetně), nahlásíme tě k místní pojišťovně VZP (Veřejná Zdravotní Pojišťovna).

Jestliže jsi cizinec, který má českou kartičku pojištěnce (nebo náhradní průkaz pojištěnce), tak ji upřednostňujeme při nahrávání na profil před kartičkou pojištěnce z rodné země nebo před komerčním pojištěním. Protože už máš přidělené číslo pojištěnce a my ho z české kartičky snadno zjistíme (nemusíme dělat novou registraci na pojišťovně).

Bez českého bankovního účtu se neobejdeš

Čeká tě poslední malý krůček. Založení českého bankovního účtu, pokud ho ještě nemáš. Abychom ti mohli vyplácet odměny, je to nutnost.

Jen pozor, Tymbe nepodporuje účty typu Revolut. Vyplácíme výhradně na účty registrované u českých bank.

To ale taky není problém. Vždyť tady máme hromadu férových bank. Založení účtu obvykle nic nestojí a je to rychlovka.

Čekají tě ještě nějaká omezení?

My o žádných nevíme. 😉 Jestli máš všechny výše uvedené doklady nahrané, schválené i s českým bankovním účtem, jsi v tom s námi. V ringu vidíš brigády, na které se můžeš přihlásit. Takže vybírej a měj se fajn. 🙌

A kdyby cokoliv, klidně se nám ozvi na našem LIVE CHATU.

Registruj se a vyber si brigádu, která ti sedí nejvíc

icon

Výplata na 3 kliky

icon

Brigády po celé ČR

icon

Vše vyřídíš online

Registrovat se

Mohlo by tě zajímat

Výplata v Tymbe je pohoda. Má ale svá pravidla

07. 04. 2023

Víš jak to na brigádách chodí… Přijdeš na směnu, odkroutíš si to svoje, přijdeš domů a za pár dnů máš peníze na účtě… Že neznáš? To asi nechodíš na brigády přes Tymbe! U nás to totiž přesně takhle funguje. V článku zjistíš víc.

Výplata v Tymbe je pohoda. Má ale svá pravidla

Vše o kartičce pojištěnce a nahlašování na pojišťovnu

22. 06. 2024

Tak malá kartička a tak důležitá pro každého Tymbera. A taky pro nás. Kartička pojištěnce v profilu je nutnost, protože bez ní se na směnu nepřihlásíš. A my podle ní šéfujeme všechny procesy kolem pojištění. Komplet info najdeš v článku.

Vše o kartičce pojištěnce a nahlašování na pojišťovnu

Nahrávání dokladů do Tymbe aneb co potřebuješ pro přihlášení směny

01. 03. 2024

Běžně by tě hnali do nějakých kanclů přes celé město. Ne tak s Tymbe. U nás všechny potřebné doklady nahraješ pohodlně přes appku. Je to tak snadné, že se tomu ani nechce věřit. 😊 Pokud s námi chceš jít na brigádu, tak po tobě potřebujeme dodat nějaké ty doklady. Až pak budeš moct na směnu vyrazit. Co a jak teda?

Nahrávání dokladů do Tymbe aneb co potřebuješ pro přihlášení směny
Všechny články